lunes, 20 de junio de 2016

PAISATGE, CLASSE MAR I CEL

Durant el primer trimestre,  la classe Mar i Cel vam dedicar un parell de sessions per triar una obra del fons d’art de l’Escola. Per fer-ho, ens vam separar per petits grups i vam passejar per tots els racons del recinte escolar. Portàvem la tauleta, així que quan ens agradava alguna obra en fèiem una fotografia.
Un cop cadascú va haver fotografiat una obra, ens vam reunir a la classe per colors. Allà tothom va mostrar la seva tria i la va justificar davant dels seus companys. Un cop fetes les presentacions, cada color havia de triar una obra.
Curiosament, dos dels colors de la classe van acabar escollint la mateixa. L’obra està situada a l’escala de secundària que baixa a les classe d’educació infantil. Els motius de la nostra tria van ser que en el paisatge que representa el quadre, es poden distingir els tres colors de la nostra Escola: Blau, Blanc i Verd.
Com que la nostra obra representa un paisatge, l’activitat que hem realitzat és la següent:
A partir d’un retall del quadre, havíem d’imaginar-nos un paisatge qualsevol que unís de manera harmoniosa les dues parts, de tal manera que no es percebés la imatge del quadre, sinó el nostre paisatge inventat.













No hay comentarios:

Publicar un comentario