martes, 14 de junio de 2016

Classe Nausica

Per treballar el fons d’art de l’escola la classe Nausica ho hem fet de la següent manera. El primer que vam fer al principi de curs va ser passejar-nos per tots els racons de l’escola per veure i parlar de la quantitat d’obres que tenim a l’escola. Tot seguit i distribuïts per colors van haver de triar una obra i justificar davant els seus companys el perquè de la seva tria.
Entre tots vam acordar que l’obra que volíem treballar era la següent:


Aquesta obra situada just davant de la sala de Professors de Primària a la planta del menjador va ser




l’escollida després de realitzar votacions. Vam triar aquesta obra ja que l’any passat vam anar a l’escola del Mar del barri de Guinardó i vam veure que en aquest quadre es parlava dels nostres orígens: Barceloneta, el Roserar, Guinardó...

L’activitat que vam realitzar va ser la següent. Com el missatge que ens transmet aquesta obra està relacionat amb las nostres arrels vam acordar intentar transportar el nostre treball a 100 anys vista.  El primer que vam fer va ser realitzar un dibuix a DINA-3 on ens havíem d’imaginar que alguna persona d’aquí 100 anys veuria el nostre quadre i també ho relacionaria amb els orígens. Es tractava d’agafar algun tret actual de la nostra escola i ajuntar-lo amb algun tret més futurista. A continuació vam haver de fer el mateix però realitzant un collage amb l’ajuda de la tauleta. Per finalitzar vam fer un muntatge amb les tres imatges per veure l’evolució dels nostres orígens en el passat i en un futur imaginari.


Dos dels dibuixos on es veu un tret característic actual amb un futurista.

Adjuntem composicions finals amb les tres obres juntes.




No hay comentarios:

Publicar un comentario