domingo, 12 de junio de 2016

CLASSE MESTRAL

OBRA APADRINADA PER LA CLASSE MESTRAL: ATLETES

Els nens i nenes de la classe Mestral vam apadrinar a principi de curs l'obra Atletes que està situada al menjador de l'Escola, just al costat de la porta que dóna accés a la cuina.

1) Vam observar l'obra i vam dedicar una sessió a explicar què veiem, què pensàvem que podia haver inspirat a l'artista...

2) Vam decidir fer una obra d'art, cadascú de nosaltres, de temàtica relacionada amb l'obra apadrinada, però que no calia que fos una reproducció idèntica al quadre.

3) Vam fotografiar l'obra original i en vam fer una fotocòpia en color, de la MATEIXA mida que la nostra obra d'art, per a cadascun de nosaltres.

4) Vam mesurar quan feia la fotocòpia i l'obra d'art i vam decidir retallar cadascuna d'elles en 14 tires verticals.

5) Vam crear una obra sorprenent. Vam anar enganxant de manera intercalada, una tira de la nostra obra amb una tira de la fotografia de l'obra d'art original.

6) Un cop tot enganxat ho vam doblegar a mode d'acordió i el resultat és del tot sorprenent. Segons del costat que mireu l'obra es veu l'original, o bé la nostra creació.

SI VOLEU VEURE L'EXPOSICIÓ D'OBRES, ESTAN PENJADES A LES PARETS DEL VESTIDOR DE TERCER, AL COSTAT DE LA NOSTRA CLASSE, LA CLASSE MESTRAL.

Aquí teniu algunes fotos!!!

Per cert, alguns nens han començat a fer altres dibuixos i obres d'art diferents a la nostra que també estan penjades a l'exposició






No hay comentarios:

Publicar un comentario